Desitja més informació?

Serveis

Ansietat i estres

Ansietat i estrès

Tractament de problemes derivats de l’estrès vital i/o laboral, manifestacions d’ansietat i altra simptomatologia relacionada amb la incapacitat de poder portar amb eficàcia la vida diària.

Pors i obsessions

Pors i obsessions

Trastorns obsessiu-compulsius (amb conductes repetitives que no es poden evitar, rituals que intenten evitar els “mals pensaments”), fòbies simples (por a volar, a les alçades, a algun animal, a parlar en públic, etc.) i fòbies complexes (fòbia social, agorafòbia)..

Teràpia de parella

Teràpia de parella

Intents de millorar la convivència, ja sigui perquè un dels membres de la parella ho demana o perquè tots dos estan d’acord en que no funciona, Problemes d’infidelitat, presa de decisions sobre si cal lluitar per a millorar la relació de parella o separar-se de forma efectiva

Problemes infantis i adolescents

Problemes infantils i adolescents

Assessorament als pares per problemes de conducta i problemes emocionals dels seus fills, tractament per problemes emocionals i de conducta en els adolescents.

 

AddiccionsAddiccions

Tractament per a tot tipus d’addiccions, alcohol, drogues, Internet, joc patològic. Tractament en coordinació amb altres professionals: metge de família, psiquiatra, i membres de la família. Possibilitat de derivacions a centres d’internament.

Trauma

Traumes

Tractament dels problemes derivats de la vivència de situacions traumàtiques (accidents, maltractaments, atracaments, abusos, etc.) com ara les conductes evitatives, les imatges intrusives, els problemes amb la son o l’alimentació. Diagnòstic i tractament del trastorn per estrès posttraumàtic

Trauma

Acompanyament en el dol

Acompanyament i seguiment dels processos de dol posteriors a la pèrdua d'un ésser estimat. Assessorament i teràpia en el dol patològic.

coaching

Coaching

Procesos de Coaching pel desenvolupament integral de la persona, enfocats a les àrees elegides.