Desitja més informació?

Centre Capsi

Centre d’assistència psicològica especialitzat en el tractament cognigtiu-conductual a nens, adolescents i adults, teràpies de parella, addiccions, trauma, ansietat i estrès, pors i obsessions, processos de dol, problemes infantils i dels adolescents, i també en serveis de coaching.

Els tractaments cognitius conductuals es basen en reconèixer el pensament distorsionat que és origen de les alteracions psiquiàtriques, i en aprendre a reemplaçar-ho amb idees substitutives més realistes.

Per aconseguir els canvis desitjats és de gran importància acordar els objectius, l’estratègia, i tècniques per aconseguir-los. El terapeuta i el pacient participen activament com un equip de treball, tanmateix amb rols diferents.

En les entrevistes diagnòstiques es tenen en compte tant les consultes específiques com l’entorn del pacient,(família, treball, etcètera) i d'aquesta manera s’avaluen els recursos al seu abast per a solucionar el problema el més aviat possible. Si el pacient aconsegueix utilitzar els seus propis recursos personals, creix la seva seguretat i autoestima.